OM MIG

När jag var liten ville jag bli popstjärna (tyckte om att sjunga) och gifta mig med en bonde (tyckte om djur).

Det blev ingenting av de drömmarna.

Min yrkesbana är ganska krokig. Jag har varit barnsköterska på både dagis, sjukhus och BB. Jag har jobbat som pubtrubadur och sångerska i band i sammanlagt 9 år. I USA har jag jobbat som servitris (sämsta ever!) och i lampaffär som ”lighting consultant”. Som kuriosa kan jag berätta att jag känner igen tillverkare och märke på de flesta lampor du ser på relativt nya amerikanska serier på TV.

Nu är jag fotograf. Porträttfotograf, med studio i Vasastan i Stockholm. Jag specialiserar mig på gravidfoto och nyföddfoto och trivs OTROLIGT bra med att leva som skapande entreprenör! Idéer är det aldrig brist på!

När jag startade min firma 2009 hade jag redan ett jobb. Jag var utbildad språklärare (engelska och franska) på högstadiet. I 13 år var jag en passionerad och hängiven lärare som mot slutet började känna att skolan inte riktigt passade mig som arbetsplats längre och så hade jag ju den här NYA passionen: Foto.

Jag har aldrig ångrat att jag bytte bana (igen)! En del tror att jag bara är på genomresa i det här yrket men jag tror att jag faktiskt är fast. Ordentligt. Speciellt nu, när jag funnit ett område som jag verkligen ÄLSKAR att hålla på med! Nyföddfoto.

Vill du veta mer om saker jag tycker om kan du läsa blogginlägget om MY FAVORITE THINGS här.

Du är också varmt välkommen till min hemsida för BERGMAN HUGHES IMAGES. Mitt fotografhem på webben!

En annan plattform är MAGPODDEN,en podcast där jag lägger upp samtal med en del av mina kunder. Blivande och nuvarande mammor. Vi talr om olika stadier av graviditet och mammaliv under olika kategorier.

Kika även gärna in på LIFE & LOVE PHOTOGRAPHY. Det är en annan verksamhet som är väldigt viktig för mig och vi behöver fler som vet om oss och kan sprida information om oss!

TACK för att du kom till min blogg! Välkommen till alla andra delar av mitt universum!

 

namnteckning

Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Syskon på gång! ⠀
This will be the BEST big brother. LOVE this lite guy! När jag fick min bebis förändrades jag. En helt oväntat stark beskyddarinstinkt dök plötsligt upp. ⠀
Över natten slutade jag vara pacifist och insåg att jag skulle kunna göra verklig skada - för att skydda min dotter. Utan att blinka. Det var oväntat. Men gäller fortfarande. Det är tufft att bli mamma. Svårt. Frustrerande. Jobbigt. SAMTIDIGT som kärleken är så otroligt stark! En underlig kombination som man inte riktigt vågar prata om. ⠀
⠀
Men den tystnaden hjälper ingen. Nästan alla nya mammor upplever samma sak den första tiden. Våga dela med dig! Några samtal om detta finns på Magpodden.com, under kategorin MAMMAMÅNDAG. ⠀
⠀
Det blir bättre och bättre med tiden.
 • Arkiv