Bergman Hughes Images flyttar hemifrån

Nu är det snart 3 1/2 år sedan jag packade ihop skolväskan och lämnade mitt lärarliv bakom mig, för att vara fotograf på heltid. Det var nervöst men kändes helt rätt. Och det gör det fortfarande!

Alla dessa år har jag haft min studio och mitt arbetsrum hemma i vår 4a på Odengatan. Det var ett perfekt sätt att starta! Ingen extra hyra och nära till jobbet! Jag njöt verkligen av att jobba hemma! Som lärare hade jag lämnat min kära stadsdel tidigt varje morgon för att åka långt bort och inte komma hem förrän sent på dagen (och ibland sent på kvällen). Jag älskar Vasastan och saknade verkligen möjligheten att promenera omkring här hemma på dagarna. Efter 3 år njuter jag fortfarande av att bara få … vara här!

Därför var det viktigt för mig att OM jag skulle ha en studio utanför hemmet så skulle det inte vara långt hemifrån. Det skulle vara på gångavstånd. Annars fick det vara. Jag hade faktiskt ögonen på en lokal tvärs över gatan och rätt som det var verkade det som om jag skulle få den. Men så föll den planen i sista stund och jag började leta efter annat. För nu hade jag bestämt mig. Det var dags att flytta hemifrån!

Och så hittade jag rätt ställe. Det var inte en lätt väg fram till dagen jag skrev på hyreskontraktet men – nu är jag där!

Adressen är Odengatan 68, bara en kort promenad uppför backen från mitt hem och den passar mig och min verksamhet PERFEKT! Två våningar, MYCKET mera utrymme och alla möjligheter i världen att nu gå vidare i mitt företag med andra, kompletterande verksamheter.

Jag kommer att fortsätta att fotografera de små nyfödda, och deras familjer. Naturligtvis! Det är fantastiskt roligt! Men jag vill göra mer.

Här, i min nya lokal,  vill jag erbjuda olika aktiviteter och program för familjer och, framför allt, blivande och nya mammor. Föreläsningar, event, kurser och mycket mer. Amningshjälpen kommer, Annas Profylax kommer, Life in Mind kommer, pop-up store med My Bliss kommer… och jag hoppas att DU kommer!

Det här ska bli så kul!!! Ännu är det inte färdigrenoverat, men fotografering är igång alla fall. Det känns fantastiskt!

Här är lite bilder från lokalresan, så här långt:

image

image

Första dagarna i lokalen, med familjen. 

image

image

Det var detta som satt i väggen. Ca 1568 stycken … 

image

image

Tre lager färg på 5 meter hög vägg …

image

I källaren (studion): Den väggen ska ner! Dottern börjar så smått. 

image

Inflytt!

image

Allra första fotograferingen i studion!

Det är fortfarande en hel del kvar att fixa men jag är på god väg, med tanke på att det bara är 4 veckor sedan vi satte nyckeln i låset och startade renoveringen. Jag ser fram emot alla mina år på det här stället. Jag ser fram emot alla jag kommer att träffa, prata med och fotografera! Och alla små bebisar! De små  ljuvliga! Och alla fantastiska, nya mammor och pappor!

image

image

image

HOME     MAILlogo Bergman Hughes Images

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser