B3Cakees och jag

baby cupcakes B3CakeesFör några månader sedan var det någon som tipsade mig om B3Cakees på instagram. Det var när det kom upp en bild på små cupcakes med små bebisar. Alltså, små bebisar. På cupcakes. Jag hade aldrig sett något liknande och föll som en kägla!

Så jag tog kontakt, fann en ung, begåvad kvinna som gärna ville påbörja ett samarbete.

Beyda heter artisten bakom alla bakverk hos B3Cakees och hon är fantastisk! Man ser glädjen i det hon skapar och enligt min uppfattning kan hon gå hur långt som helst med sitt företag.  Det fullkomligt strålar av kreativitet, driv och glädje i hennes tårtor och bakverk.

Alla som beställer tårtor av Beyda till sin baby shower kommer samtidigt att få ett specialerbjudande hos mig om de bokar ett Baump2Babypaket. Och alla mina gravida kunder har rabatt hos Beyda om de beställer tårtor och annat från henne till en Babyshower eller ett dop.

Är det snart 1-årsdag och du vill boka en Smash the cake – fotografering hos mig, då har du ett specialerbjudande på en tårta från B3Cakees som vi har med på fotograferingen.

Det känns så roligt att kunna erbjuda mina kunder det här lilla extra! Och det finns nog fler paket och specialerbjudanden vi kommer att komma på tillsammans, jag och Beyda.

Underbara BArn 2015JUST NU – har vi en specialare till UnderBARA BARNmässan! Berätta gärna det för alla gravida du kommer på! Såhär är det: De tio första varje dag som bokar ett Bump2Babypaket på mässan FÅR EN CUPCAKE från B3Cakees. De tio första varje dag!

Jag pratade lite snabbt med Beyda på telefonen ikväll om henne och om vårt samarbete. Sedan lade jag ihop vårt samtal med bilder från när jag fotograferade hemma hos henne och med bilder hon själv tagit av andra tårtor och bakverk.

homeswirl.web   mailswirl.web

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: