Memorini

Jag brinner ju hett för att man ska bevara bilder vi tar för framtiden på olika sätt. Spara i någon molntjänst för säkerhets skull och helst sedan se till att bilderna blir tryckta. Antingen för ram eller album. Allt för att bevara minnen för framtiden.

Ett litet företag jag känner till håller på med samma sak men med andra produkter. De skapar smycken och glasprydnader av ditt barns handavtryck eller fotavtryck. De har jobbat hårt och länge för att komma fram till den punkt de är idag med de produkter de erbjuder.  Jag har haft dem här i studion hos mig och och vill gärna sprida kunskapen om dem och deras företag: MEMORINI.

All lycka till er Osana och Anders!

Memorini

glasfot och hand

 

 

Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv