Miracle morning – dag tre

Min man är fortfarande i chock.

Att gå upp på morgonen och se mig redan vaken och i full gång är så ovant för honom att det fortfarande känns som Twilight Zone, säger han. Själv har jag förvånansvärt snabbt blivit väldigt förtjust i detta nya med att starta min dag tidigt, göra lite avslappningsövningar, sätta på lugn musik och sedan börja arbeta.
Det är samma arbete som jag förut brukade göra runt midnatt men att göra det direkt efter en hel natts sömn gör sådan skillnad!

Och det är samma arbete jag även brukade göra på kvällen, när jag egentligen skulle hänga med min familj. Det är konstigt hur länge man kan gå och göra samma sak fastän något skaver och känns fel. Hur lång tid det tar innan man gör något åt det. Dagar läggs till dagar och månader till månader.

Snart fyller min dotter 11 år. Jag har varit lycklig över henne konstant, varje dag, men jag har inte tagit alla tillfällen som getts för att tillbringa tid med henne. Jag har oftare än lovligt valt att genomföra oväsentliga uppgifter istället för att ägna mig åt henne. Prioriterat min tid fel.

Men jag vet att det är mänskligt. Det där med att utgå ifrån att man har allt tid i världen. Att man ingår i varandras vardag och på så sätt tänker att alla bara finns där, tillsammans, för alltid.

Tills någon inte gör det längre.

Jag och min familj är ännu förskonade men det finns andra som inte har lyxen att kunna prioritera in sina älskade en bit ned på att-göra-listan. För dem är tiden inte oändlig och kärleken inte något som övervinner allt. Hur stark den än är.

Jag startade Life & Love Photography som en fortsättning efter det nedlagda projektet Essence Vitae, där jag var en av fotograferna. Life & Love photography är en mindre grupp fotografer som verkar i Stockholm. Vi fotograferar barnfamiljer där någon i familjen har drabbats av en dödlig sjukdom och donerar sedan porträtten som skapas. Familjerna betalar ingenting.

I slutet på augusti fotograferade jag Elsa. I den familjen var tiden knapp och kärleken stark. En outhärdlig kombination. Elsa blev 6 månader gammal. Jag hann träffa henne och hennes ljuvliga familj några dagar innan sommaren tvärt tog slut och några veckor innan Elsa lämnade oss. Det är jag tacksam för.

Vi fotografer har inte riktigt haft tid att sprida informationen om att vi finns så det får du gärna hjälp till med. Dela det här inlägget eller bara berätta om oss och länka till vår hemsida Life & Love Photography.

Elsa, Life & Love Photography

Elsa, Life & Love Photography

Elsa, Life & Love Photography

Elsa, Life & Love Photography

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: