Mässhöst!

Det året jag sade upp mig från mitt lärarjobb hade jag varit med som utställare för första gången på mässa. UnderBARA Barn. Det är en Enorm mässa i Älvsjö som vänder sig till barnfamiljer med barn i åldern upp till 6 år. Montern kostade en förmögenhet men just då hade jag pengar över och kunde äntligen köpa en plats. En plats där jag skulle träffa MASSOR av just de personer jag vände mig till i mitt företag; mammor och gravida.

Mina tre dagar på mässan blev starten på mitt nya liv! De reaktioner på mina porträtt av besökarna i montern och de samtalen jag hade med dem där fick mig att inse att jag faktiskt hade nåt på gång. De kvinnor som fann mig ville ha det jag erbjöd!

mässan 2012

min monter på min första mässa, 2012.

Jag hade redan gått ner i tid på jobbet till 80% för att ha företaget vid sidan av men tiden räckte inte längre till. Så när jag ville gå ner mer i tid och inte fick tillåtelse till det, ja, då sade jag upp mig. Jag lämnade min fasta tjänst som språklärare på högstadiet och kastade mig ut i äventyret!

Nu, 2 1/2 år senare är det mässhöst igen. I år är jag med på TVÅ mässor! En som för första gången öppnar portarna: ÄLSKADE UNGAR i Örebro (26-27 sep) och så förstås UNDERBARA BARN, i Stockholm (9-11 oktober).

Det är alltid så roligt att träffa alla besökare LIVE! Men i år är det extra roligt att vara med på mässa för den 28 september firar jag 1-årsjubileum med MAGPODDEN och i år tar jag upp podden på scenen! Där ska jag prata som jag alltid gör, med mina gäster om ett specifikt ämne, men MED PUBLIK! Jag är så glad och ser verkligen fram emot det!!!

Kommer du till någon av mässorna så välkommen till scenen för att lyssna och glöm inte att hälsa på mig i montern!

Här kan du se Örebromässans scenprogram. Snart kommer programmet för mässan i Stockholm!

 

scenprogram Älskade Ungar 2015

 

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser