Rom – revival!

Rom - Bergman Hughes ImagesNär man har fullt i schemat blir det så att familjens egna bilder och bilder som inte är kundrelaterade lätt kommer långt ned på att-göra-listan. Den hamnar t.o.m. under punkten STÄDNING! Och den punkten kommer ganska ordentligt långt ned på listan vissa perioder.

Det är inte något jag är stolt över och min mamma fattar ingenting. Hon uppfostrade mig till att städa undan mina leksaker varje kväll innan läggdags och såg till att jag var med på veckostädningen med egna uppgifter, som alla andra i familjen. Men nu har jag inte lika mycket pli på det där. Tänker att man får väl tycka att man är en ganska bra människa ändå.

Så nu sitter jag här med ett fånigt leende över ansiktet och känner mig EXTRA nöjd med mig själv! Varför? Jo, för att jag har inte bara ett städat hem (sånär som på en evig hög av saker som ska upp till vinden, i ena hörnet av köket) utan jag har DESSUTOM fixat till mina foton från min resa till Rom förra året!

Jag mindes inte att jag kände att jag fick till så många fina bilder som jag nu ser att jag har! Det är verkligen roligt! För jag älskar att resa och när jag reser kan jag inte låta bli att fotografera. Det kan vara irriterande och svårt att få till det som man vill ha det om man är på populära orter med mycket turister. Då är hemligheten att gå upp mycket tidigt. MYCKET tidigt. Och sedan kan man fotografera på folktomma torg och gator. Turisterna har lekt Disney Land till sent kvällen innan så de ligger och sover.

Rom är pampigt och imponerande. Pantheon är 2000 år gammal. Jag menar … det är helt enkelt fantastiskt att man fortfarande kan se och gå in i den byggnaden! Men allt sånt är enormt stort i Rom och kan kännas svårt att fånga på bild. Man få gå långt ifrån eller sikta in sig på detaljerna. Och gå upp tidigt på morgonen.

KLICKA HÄR för att se mina bilder från ROM.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser