Mammamåndag på Magpodden, om att vara en bättre förälder

När jag och Anna Frisk pratar så skrattar vi alltid så mycket. Jag vet inte vad det är men vi får båda varandra att skratta och ändå så hinner vi med att säga ganska mycket djupa saker. Eller …djupa, jag vet inte… men mycket allvar blir det i alla fall. Mitt i allt skratt.

För Anna har mycket att berätta som är viktigt och jag har mycket jag tänker på som jag häver ur mig. Det blir bra samtal (och långa) som jag hoppas är till nytta för många. Själv fick jag flera tankeställare under det här samtalet om att vara förälder. Om uppfostran. Om hur allt kan bli bättre. Och du VET att det vill vi alla ta emot tips om!

Idag publiceras vårt samtal på Magpoddens MAMMAMÅNDAG. Inte för att jag håller ordning på sånt. Jag säger ”Välkommen till en Magmåndag”  i början. Ignorera det. Det är bara den vanliga, förvirrade jag. Jag vet inte ens när jag fyller år verkar det som. Bestämde middagsdate med min mamma och mitt barns gudmor på kvällen innan min födelsedag. Trodde jag. På fredag är inte alls dagen före min födelsedag visade det sig. Jag fyller på Söndag! Det är väl ändå ett extremt exempel på att vara dagvill! Eller hur?

LYSSNA HÄR i inlägget på magpodden.com

Anna Frisk & Bodil Bergman Hughes

 Bilden är av Anna och mig från hennes boksläpp förra sommaren.

PROFYLAXGRUPPEN HITTAR DU HÄR

 

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: