Övergiven blogg?

studioscenNär jag sparkade igång den här bloggen så kunde jag inte föreställa mig att den skulle bli så sorgligt sporadiskt uppdaterad med tiden. Det var ju verkligen inte meningen! Men det är underligt hur saker utvecklas som man inte hade en aning om bara ett år tidigare. Eller 6 månader tidigare. Helt nya vyer, nya planer och idéer som öppnar helt nya dörrar. Det kan vara DITT liv om 6 månader!.

Jag skulle vilja påstå att hela livet är som en förlossning. Det blir aldrig riktigt som man hade tänkt sig!

Men nu är det så att jag saknar den här bloggen lite. Magpodden, min podcast, har vuxit och tar upp mer och mer tid i mitt schema (hade inte en ANING för ett år sedan att det skulle bli en Magpodd!). Jag njuter av att ha den, fixa med den och att samtala med alla de där fantastiska kvinnor. Och jag vet att det är många som har glädje av att lyssna på våra samtal. Så Magpodden kommer nog att leva kvar med mig, länge!

Men nu har jag tänkt att väcka liv i den här stackars bloggen igen.  Lägga ned lite mer tid och omsorg här. För det är ett bra ställe att prata lite för mig själv på och visa upp saker jag vill dela med mig av. Sådär som en blogg brukar vara.

Det känns bra, det här. Vi ses snart igen, bloggen!

 

 

kontaktknapp homeknapplogo Bergman Hughes Images

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser