Juicafasta 

Imorgon börjar jag min juicefasta.

Jag skriver det här, för jag måste bli lite officiell och inte kunna ställa in i sista minuten. Eller bara hålla på en halv dag. Det började med att jag såg filmen Fat, sick and nearly dead häromdagen. Den finns på Netflix och jag har skrollat förbi den flera gånger utan att öppna och titta. Men NU så! Det VAR inspirerande och efteråt så insåg jag att det här ville jag göra.

Så, imorgon är det dags. Jag har redan köpt grönsaker och frukt för ca 900 kr inför detta äventyr. Det har ALDRIG hänt förut!) och kylen har ALDRIG sett ut så här! Men det var på tiden. Även efter den här fastan ska jag fortsätta mycket mer vegetariskt, hade jag tänkt. Det behövs ju! Det ÄR ju bättre!

Vill ni veta mer om det kan ni även se filmen Knives over forks. Finns också på Netflix. Tala om en obekväm sanning! Min unge älskar prisnkorv, min man är en köttätande amerikan och vi skyller på att dottern får ju grönsaker i skolan i alla fall. När vi inte riktigt lassar fram sånt här hemma.

Men NU ska det bli ändring. Och jag TYCKER OM att öppna dörren till kylskåpet och se det här.

kylskåpsvitaminer

 

Och i resten av köket finns det också nyttigheter (kylen är lite liten)

röda äpplen

c-vitamin

tomater

fruktkorg

 

 

 

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser