Japanskt med Stunder av Lycka

Eftersom jag försöker få kontakt med varenda gravida kvinna i Stockholm så har jag lyckligtvis även fått kontakt med Marie Widerberg, chefredaktör på Livsstilsmagasinet Stunder av Lycka. Hon är gravid och berättar om det på siten. Och häromkvällen blev jag generöst (och lite av misstag) medbjuden på japansk middag. Det var firandet av deras 6-månadersexistens och välkomnandet av nya skribenter. Lyllos mig!

Det här var en ny upplevelse med mat jag aldrig smakat! Jag gillar sushi med håller mig till de vanliga laxbitarna med lite variationer. Det här var en helt annan liga! Så vackert och och så gott!!!

Vi satt och åt och pratade i 4 timmar utan en tråkig sekund! Mycket pga Jesper Odelius (medgrundare till Stunder av Lycka) , som satt bredvid mig. Han är som en … underhållande gullegris men med riktigt bett! Jag hade aldrig träffat Jesper eller någon vid bordet förut men hade en fantastiskt trevlig kväll! Tack så hemskt mycket allihop!

Foot: Marie och servitören.

Japanskt med Stunder av Lycka

 

Stunder av Lycka på Murasaki

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser