Barncancerfonden

Barncancerfonden

För länge sedan var jag barnskötare. Jag började på dagis och senare arbetade jag som timanställd på sjukhus. Det gjorde jag i flera år. Så jag har jobbat på BB. Är inte det lustigt? Inte visste jag då att jag skulle fotografera små nyfödda ett halvt liv senare!

Jag har också jobbat på barnonkologen på Karolinska. Barncancer. Det var länge sedan och på den tiden såg det inte bra ut. Prognoserna var dystra och jag minns att speciellt barnen med hjärntumör … de var praktiskt taget chanslösa!

Men idag ser det otroligt mycket bättre ut! Visionen för Barncancerfonden är att barncancer ska utrotas helt. Och jämfört med hur det var på den tiden jag jobbade på barnonkologen så är de på god väg! Men ännu inte där. Så jag tänkte dra mitt strå till stacken och skicka dit lite pengar, på mitt sätt.

Hos mig ger jag alla nyfödda små modeller en nalle, som jag köpt hos Barncancerfonden. Deras webshop hittar du HÄR. Köp nåt du med!

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser