MAGMÅNDAG på Magpodden – Hanna, gravid mot alla odds.

Hanna, gravid med sladdbarn. Mot alla odds.När jag träffade Hanna första gången fotograferade jag hennes gravidmage. Och hon berättade att hennes man inte var mycket för att komma med och fotografera sig med den. Men jag ringde upp honom och vädjade till att komma förbi åtminstone en stund, för Hannas skull. Och då gjorde han det. Fin som han ju är.

Hanna berättade sedan hur det var med deras historia. Att de inte trott de skulle kunna få barn men försökt ändå. Att han nog inte tror att det kommer att ske egentligen. Att han ska bli pappa. Då känns det kanske tokigt att gå till fotografen.

Nu är det bara några skälvande dagar kvar till förlossningen och visst ska det både bli en pappa och en mamma (igen) av det här! Men Hanna har mycket gemensamt med mig. Vi är båda lite rastlösa och ganska rejält drivna och …duktiga. Om ni förstår. Då är det svårt att ta till sig råd om att sakta ned och sluta jobba. Hanna hade MYCKET svårt för det. Trots sammandragningar och råd och tjat från de flesta omkring henne var det svårt. Tills det en dag tog stop, helt enkelt.

Lyssna på vårt samtal om allt detta här, på MAGPODDEN. För det är MAGMÅNDAG idag. Med Hanna.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser