Årets julkort!

Innan jag fick barn så var jag lite frågande inför alla bebisar och barn som prydde mina vänners julkort. Tänkte att … varför? När det finns så många fina julmotiv. Sedan gjorde jag naturligtvis samma sak själv när min lilla skatt kom till världen. Vem ville inte ha en bild av henne?!!! Tänkte jag.

Och när mina kunder kommer till mig på senhösten erbjuder jag alltid att ordna så att de får ett julkortsmotiv om de vill ha. Det känns kul! Nu går de sista ut till labbet för året och då hann jag med det allra finaste miraklet i julkortshögen för i år. En liten, speciell flicka.

Hon föddes för inte ens två veckor sedan och hon var det sjunde försöket. Sex missfall. Och sedan den här ljuvliga ungen! Vilken lycka! Vilken Jul! God Jul, lilla nyfödda du! Och God Jul, nyfödda mamma och pappa. Ni förtjänar att äntligen få varandra, ni tre!

Nea Julkort

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Sorgsöndag – fem missfall och ett lyckligt slut. |

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: