Mammamåndag på Magpodden

Det är invigningsdags igen. En ny kategori på Magpodden får sitt första samtal upplagt. Jag pratar med Damaris som nyligen blivit tvåbarnsmamma. Det är ju en del att stå i då. Hon var här med familjen för fotografering av gravidmagen och sedan nya lillasystern. Det blev verkligen fint! Jag hoppas att snart kunna fylla kategorierna med många samtal som andra kvinnor kan ha glädje och nytta av att lyssna på. Så sakteligen hoppas jag att Magpodden ska bli välkänd över mammasverige som ett sällskap, en källa av kunskap och kanske lite tröst ibland. Här kan du lyssna till Damaris Damaris - tvåbarnsmamma familj

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv