Amning! Äntligen!

Idag publiceras det allra första samtalet på Magpodden under kategorin: tutttorsdag Jag har ju tänkt att alla samtal ska vara med ”vanliga” kvinnor i de olika faserna som kategorierna står för. Gravida, nyförlösta, redan mammor … ja, ni fattar. Med detta gemensamt; att de fotograferats av mig. Men denna första gång jag publicerar ett samtal om amning ville jag starta med en expert. Någon som har kunskap om amning att dela med sig av och som kunde reda ut en del frågeställningar som jag och många fler har. Så det blev ett samtal med Susanne Gräslund, hjälpmamma på Amningshjälpen. Jag är SÅ GLAD att hon kom! Det blev så bra. Så att … nu är Tuttorsdag officiellt invigd! Här är fler bilder på fina Susanne! De skapade vi i min studio efter det att vi pratat klart! magpoddsusanne slutbild

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser