Filur Design – Boksläpp! Kaninis försvinner.

Förra året på UnderBARA BARNmässan träffade jag Frida. Kvinnan bakom FILUR DESIGN. Hon stod i en monter mitt emot min och … jag liksom föll för henne, på nåt sätt. Hon var så gullig och … så … ja, inte vet jag vad som gör att man faller för folk. Att vara gullig är egentligen inte alls ett kriterium för att jag ska gilla nån. Jag kan tokgilla ganska tvära och sarkastiska människor också (ni vet vilka ni är!). Det handlar om kemi på nåt sätt bara.

Men där på mässan träffades vi i alla fall och senare sågs vi några gånger och sedan ledde allt fram till att jag i somras fotograferade henne, hennes dotter och hennes produkter i min studio. Frida behövde nya, fina bilder att använda i sin marknadsföring och i sitt företag i allmänhet. T.ex. till inredning i hennes mässmonter.

fridas skärm

Och NU ska Frida släppa sin första barnbok! Jullarna ska nå den breda massan! Hur kul är inte det!? och i vår, på nästa mässa, i Karlstad,  läser hon högt ur sin bok på scenen. Jag är så glad att se mina bilder marknadsföra den här kvinnan!

Jag kan ju tillägga att korgen som vi stoppade ned Jullarna i den där dagen vanligtvis brukar husera små, små nyfödda bebisar. Titta bara, under Fridas Affisch.

Fridas Boksläpp

En liten bebis ganska nyligen i Jullarnas korg:

2665

Och samma dag jag KÖPTE den där korgen låg lilla Oskar i den. På min första nyföddfotografering någonsin.
Så här såg det ut då:

_DSC0089_3433

Han är större nu. Ser ut så här. Ni kan läsa om honom och hans härliga familj på mamma Irenes blogg: Underbara Vardag.  oskar idag

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Tänk va fort tiden går!
  Det känns som igår när vi var hos dig i din mysiga studio!
  Oskar är snart (i april) 4 år redan och det är full rulle på honom och lillbrorsan Lukas (1,5 år).
  Hoppas vi springer på varann snart!

  Gilla

  Svara

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser