Vackra fotoböcker

Jag tycker verkligen om att skapa fina förstoringar till mina kunders väggar och jag är glad när de vågar välja en storlek som verkligen passar till väggen, trots att det är större än de kanske tänkt sig först. Stort är fint! En annan av mina produkter som jag älskar att skapa är fotoböcker. För de blir så fina med alla bilder av glädje och kärlek, sida efter sida! Igår levererades två stycken jag väntat på som jag tänkte att jag måste visa! Passade på att lära mig iMovie lite samtidigt.  Jag har en del kvar att lära men lite av en film blev det!

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser