Magpodden – plats för samtal

Alla dessa fina samtal!

I mina möten med människor här i min studio har vi gott om tid att bara prata om saker. Under fotograferingen, framför allt när bebisen äter, under visningen och i hallen innan mina kunder går hem. Jag tycker verkligen om det!

När jag var gravid ville jag gärna prat med människor om det som hände och det som skulle komma. Och när jag blev mamma så ville jag också gärna få veta mer om hur andra har det. Allt var så nytt! Så jag tänkte att nu ska jag skapa möjligheter till att ta del av andras berättelser och kanske även lite råd och tips. Jag tänkte börja med en podcast. Det kan väl inte vara så svårt?

Jo, lite svårt är det att nå ända fram, rent tekniskt, men jag är ju inte den som direkt har tålamod att vänta ut alla detaljer så jag kastade upp ett hem till min podcast först och främst. Och började spela in mina samtal. Jo, jag behöver skaffa bättre mikrofoner, klura ut hur jag lägger upp det här på iTunes och så… men bloggar i WordPress kan jag bygga och prata med människor kan jag sedan länge. Så jag börjar där.

Jag är så till åren att mina vänner inte direkt tillhär målgruppen – blivande och nyblivna mammor. Men jag välkomnar varmt alla tjuvlyssnare (= vem som helst egentligen) för jag är inte helt säker på att det är nödvändigt att vara blivande eller nybliven mamma. Jag tycker själv om de här samtalen och det var tio år sedan jag födde barn!

Jag är så glad att MAGPODDEN har kommit igång! Imorgon, måndag sänds första avsnittet under MAGMÅNDAG. På fredag kommer ett samtal som hamnar under FÖRLOSSNINGSFREDAG. Lät det där lite konstigt? Besök MAGPODDEN så klarnar det nog!

header

kontaktknapp

homeknapp

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser