Fotokurs för nybörjare – och för reslystna.

Spenderade några dagar i Rom och planerade vidare för framtida kurser. Det var kul att vara tillbaka efter ca 12 år! Rom är en speciell stad med en blandning av både enorm skönhet och en hel del fulhet. Som världen i övrigt. Det är fullt med enorma monument och den tunga historien gör en nästan lite matt men folk bor ju och lever där också. Det är en mycket speciell stad! Jag kommer att anordna fotokurser där för er som vill åka dit. Här kan du se några av mina bilder från resan och en liten kurspresentation inspelad i Vatikanstaten, vid St. Peterskatedralen. Och på KURSSIDAN OM ROM hittar du en mer ingående presentation om den lokala fotografen jag samarbetar med; Susan Wright.

rom2 rome1 rome3 rome4

Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv