Boksläpp med Anna Frisk – En riktig födelsedag!

IMG_3229.JPG

I somras träffade jag Anna för första gången. Det var över frukost på ett av de två datum (och tidsblock) vi lyckades hitta där vi båda var lediga samtidigt. Och vilken tur! För det var ett så roligt möte!

Anna är inte svår. Hon är öppen, lättskrattad, nyfiken, tillgänglig och enormt driven! Jag kände mig som hemma med henne från första sekund! Fick påminna mig om att vi just träffats. Och anledningen till att jag ens satt där och drack kaffe vid samma bord var… gravida kvinnor.

Annas profylax, Profylaxgruppen. Det har ni säkert hört talas om. Galet etablerad profylaxverksamhet sedan 2003. Och så jag då, som helt snöat in på att fotografera just gravida kvinnor och sedan deras nya bebisar.  Det är klart att jag var tvungen att ta kontakt.

Och nu är hon och hennes verksamhet en av mina kära samarbetspartners. Jag erbjuder god rabatt på mitt Bump2Babypaket (som ju redan innan den rabatten är ett bra deal) till Profylaxgruppens kursdeltagare och ser fram emot att få fotografera dem och skapa bilder som en dag kommer att vara dyrbara familjeklenoder!

Som en mycket trevlig start har jag redan fått fotografera Anna själv och ett par fiffiga instruktionsbilder till hennes nya bok: En riktig födelsedag. Det var en rolig dag i studion!

Idag var jag på boksläppsmingel. Åh, vilken fin bok ! Jättefint omslag med fina färger och jättefin Anna på baksidan. Och nu när jag läst den bli jag nästan förlägen att jag inte läst hennes första bok! För den här är SÅ BRA! Jag känner en höggravid kvinna. Hon ska få låna mitt exemplar redan från imorgon! Ni andra får skaffa en själva! Gör det!

Här kan ni se lite bilder från kvällens mingel. Fler bilder på Anna från vår dag i studion hittar ni HÄR

spread-1 _DSC7037 _DSC7038

spread-2

spread-5

spread-4

_DSC7053spread-6_DSC7052 _DSC7044 _DSC7055

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. #21. Förlossningsfredag – Samtal med Anna Frisk, Annas profylax |
 2. porträttfotograf i Stockholm. Bergman Hughes Images

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser