Fotokurs för nya föräldrar

4158.H300px.ramVid sidan av allt mitt bebisfotograferande har jag ju även en del fotokurser för nybörjare. Eller nästan nybörjare. Det kan vara lite flytande i en grupp. Jag gillar ju även att resa och har startat kurser där man har en första dag i Stockholm för att gå igenom grunderna och sedan åker vi till en annan världsstad, möter en lokal fotograf där och övar på allt i fanastiska omgivningar. I våras åkte vi till Paris. Nästa Fotokurs för Reslystna är den 5-8 september. Stockholm på fredagen och sedan Venedig lördag-måndag. Och i slutet av September har jag en grupp till som åker till Rom. Platser finns kvar till båda kurserna. om du är intresserad.

Men är du kanske inte reslysten alls utan mest känner att du vill vara hemma. Med en ny bebis? Tro det eller ej, men redan om två veckor har jag en kurs just för dig. Fotokurs för nya föräldrar. Söndagen den 31a hålls den. För jag har mött många kunder med en ny kamera som de känner sig frustrerad över eftersom de inte har hunnit sätta sig in i hur allt funkar och de får inte riktigt till de bilder de föreställer sig. De har undrat om jag ger kurser. Jodå.

Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad. Jag svarar mer än gärna på frågor och jag har ännu platser kvar men max antal deltagare kommer att vara 6 personer. Och det är ju inte så mycket.

kontaktknapp homeknapp

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser