Inredningspassion

Häromdagen skulle jag lämna in min ena studiolampa på lagning och befann mig därför på söder i Stockholm. Det är inte kvarter jag vanligtvis rör mig i men det var verkligen trevligt! Många fina, mysiga butiker, fik och restauranger!

En butik var jag bara TVUNGEN att gå on i: Fat Cat House & Garden. Inredningsbutik med så mycket kul att titta på! Jag började prata med ägaren och det visade sig vara en ren fröjd!

Hon öppnade för 1 år sedan och ALLT hon har i butiken är sånt hon själv skulle tycka om att ha hemma hos sig. Hon skulle aldrig ta in något annat och har alltid samlat på sig saker och ting även innan hon hade butik. Hon har en absolut filosofi som genomsyrar hela hennes verksamhet och den märks,  finns där, som en subtil närvaro i hela lokalen bland alla saker.

Så ta en tur till Söder och besök butiken. Kanske hittar du en skylt som talar direkt till dig! Det gjorde jag.

20140802-181857-65937116.jpg

20140802-181857-65937518.jpg

20140802-181857-65937980.jpg

homeknapp kontaktknapp

HOME

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser