Måndagsfilmen om fotoboken Retro från Photobox. Och lite annat.

Jag är en fotograf som främst säljer printade porträtt av hög kvalitet och tycker det är enormt värdefullt att ha familjebilder att titta på UTANFÖR datorn. Så jag har tipsat om olika saker man kan göra och produkter man kan använda. Det kommer att bli mycket mer sånt framöver har jag tänkt.För ett tag sedan pratade jag om Retro; en liten fotobok från Photobox. Idag kom ett exemplar ned i min brevlåda. Det ska bli en avslutningspresent till dotterns fritidsledare på onsdag. Så vilket ypperligt tillfälle att visa upp den – live!
HÄR HITTAR NI RETRO PÅ NÄTET

Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv

%d bloggare gillar detta: