Hemma hos – Hanna & Jonas

I augusti flyttar de. Till Sollentuna. Till ett DRÖMHUS! Jag är så glad för deras skull!

När de kom till mig med sin lilla bebis var han pytteliten och som en liten docka. De hade fått en ganska omskakande upplevelse när han kom för tidigt och inte helt okomplicerat. Han var äldre än mina vanliga nyfödda vid fotograferingen pga av det men lika liten. Jag minns när vi satt och pratade efter fotograferingen. Det var en otrolig historia om all oro och dramatik. En som de då fortfarande inte helt hade hämtat sig från. Men historien hade ett lyckligt slut. Och alla porträtt från dagen blev ljuvliga.

Hanna och Jonas fotograferar gärna själva, även om de inte har en massa upphängt hemma. Men de har tre, stora fotografier över sin soffa, tagna på safari i Afrika. Otroligt fina djurporträtt! Och på en annan vägg sitter nu tre porträtt från dagen med mig. Utöver de tre canvastavlorna valde de att köpa en vacker fotobok. En som nästan alla mina kunder väljer. På så sätt slipper de avstå från något av de vackra porträtt de ser på bildvisningen. Det gör mig också lycklig när mina kunder får med sig hela härligheten (nästan) hem!

Här kan ni se Jonas och Hannas porträtt och deras fotobok. Och jag kan rapportera att pyttebebisen har växt så det knakar och är säkert ifatt sina jämnåriga om jag får gissa. Jag såg honom bara häromdagen! HÄR KAN DU BLÄDDRA I DERAS BOK!

 

porträttfotograf Bergman Hughes Images

IMG_2753

 

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser