Converse efter 50

gravidfotograf i Stockholm Bergman Hughes ImagesJag hade en ålderskris året mellan min 49e och 50e födelsedag. Jag ska inte trötta ut er med detaljerna men det var slutligen dags för livssummering och förberedelse för nästa fas. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro. Hur skulle man vara efter 50? Kunde jag få vara samma? Ja, riktigt samma ville jag inte vara för vid det laget vägde jag mer än någonsin, och jag som hade tänkt att vara smal den dagen jag fyllde 50. Men annars. Jag hade verkligen problem med att se en tydlig bild av mitt nya jag.

Converse t.ex. Kunde man ha det fortfarande? Eller var det patetiskt? Jag älskar ju mina Converse men patetisk vill man ju inte vara.

För att göra en lång historia kort så vill jag bara säga att i Juli, på min riktiga födelsedag, var det fortfarande inte bästa tiden i mitt liv men efter ett par månader med itrim och med tid att smälta alla tankar och sedan en hejdundrande fest i september med 93 gäster, liveband (där även jag sjöng), och mycket kärlek så var jag redan inne i min nya livsfas. Och livet blir bara bättre och bättre.

Vad hade jag på mig på festen? En fin klänning – och vita Converse. De passar till allt (även en gravidmage)!

Bodils 50-årsfest

 

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Underbart!!

  Gilla

  Svara

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser