En glad Karin gör en lycklig fotograf!

Gravidfotograf i Stockholm Bergman Hughes ImagesFör ett par veckor sedan fick jag ett sms som gjorde mig lycklig! Det var från Karin. Hon ville visa porträtten vi skapade tillsammans när hon kom tillbaka till mig med sin andra mage och bebis nr 2. De som var upphängda på väggen och gav henne glädje varje dag. Som de gör, porträtten vi ramar in och hänger upp.

När hon var här första gången blev det så vackra porträtt att jag bara var tvungen att ha med henne i min visningsbok som jag har i studion och på mässan jag är med på varje år – UnderBARA BARN.  Lite kul att ta fram den boken som en sista pose på fotograferingen.

Här ser ni Karin, hennes gamla porträtt i min bok och de som hon har hängt upp i sin hall. Och jag går omkring och hoppas på att hon tänker ha en tredje …

”Hej, på en vägg hänger några av dina fina familjefoton tillsammans med några andra favoriter från familjen. Våra vänner ser dom så fort de kommer in till oss. Gravid foton står på en byrå i sovrummet. Jag är så glad att vi gjort dessa roliga fotograferingar hos dig. Jag blir glad varje dag när jag tittar på min fina familj. Detta var en kort feedback till dig. Ha det så jättebra! Kram Karin”

karins hall

 

karins hall 2

 

 

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: