Fotokurs – del 1

Så var det ÄNTLIGEN dags!

Någon gång innan Jul föddes idén att jag ville börja ha fotokurser på platser jag själv ville åka till. Och så insåg jag snabbt att jag ju hade en fantastisk kontakt i just en av städerna jag gärna skulle vilja åka till. Magdalena Martin är en svensk fotograf som på ett rent fantastiskt sätt skildrar Paris och säljer sin fotokonst med stor framgång. Ville hon jobba ihop med mig, tro? Jo, det ville hon!

Så jag började planera och marknadsföra och plötslig en dag hade vi fått några kursdeltagare! Det var några fler som visade intresse  men inte kunde på just de datum som var aktuella. Andra tvekade inför kostnaden. Kursavgiften är 8000 kr men täcker MYCKET. Resa, hotell, transport i Paris och en middag. Och tre dagars fotokurs.

I söndags var det dags för dag 1 – Grundkursen. Alla skulle lära sig korrekt exponering i manuellt läge, slutare, bländare och iso. Vi startade inne i studion med kaffe och genomgång. Sedan ut till Spökparken (jo, den kallas så) för övning. Lunchrast och sedan ett par timmar i studion igen med intro till photoshop. Dagen fullständigt FLÖG förbi! Det var otroligt trevligt att tillbringa dagen med dessa kursdeltagare och på fredag fortsätter vi – i PARIS! Nästa vecka kan ni se bilder från de dagarna. Stay tuned!


fotokurs Bergman Hughes Images

fotokurs Bergman Hughes Images

fotokurs Bergman Hughes Images

fotokurs Bergman Hughes Images

fotokurs Bergman Hughes Images

 

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser