Releasefest med Holy Sweet

Häromveckan bjöd jag in mig på fest. Jag var tvungen. Ni kommer att förstå.

Isabelle Hesselberg, en fascinerande kvinna och fotograf (2 Brides Photography) har fotograferat en kokbok. En baknings/dessertkokbok som två andra  fascinerande kvinnor har skrivit. Dessa två kvinnor känner jag inte alls.  Isabelle känner jag egentligen inte heller om man ska vara petig men vi rör oss i gemensamma cirklar, har gått på samma fotografmöten och faktiskt hängt någon timme vid en bar en kväll. Med tanke på hur otroligt sällan jag hänger vid barer över huvudtaget så var kvällen med Isabelle just vid den baren en ganska betydande händelse. Rent statistiskt. Och så hade jag kul också! Som bonus.

Det var där Isabelle nämnde att hon hade en bok på väg. En fantastisk kokbok med bakverk och desserter! Releasefest i april. osv, osv… Det brände fast sig i min hjärna och sedan var jag tvungen att se till att bjuda in mig när det var dags. Egentligen blev jag inbjuden redan där vid baren men man måste ju dubbelkolla. Och Isabelle var vänlig nog att stå fast vid sitt ord så dottern och jag klädde upp oss och gick på fest.

Vi gillar fest och vi gillar bakverk, dottern och jag, men vi kunde inte ha förutsett detta FANTASTISKA som vi möttes av när vi kom fram! Vilken VACKER fest!  Vilket VACKERT bord!  Vilken utsökt vacker BOK och vilka gudomliga bakverk! De två fantastiska kvinnorna bakom allt det goda och vackert bakade heter Christina Kokkalis och Linda Nielsen Wermeling. De är kvinnorna bakom det  framgångsrika företaget Holy Sweet. Jag har uppenbarligen, helt ovetandes,  tillbringat mitt liv under en stor sten någonstans ute i vildmarken eftersom jag inte har hört talas om dem förut!  Men NU så! Och nu är jag lycklig ägare till deras första bok. Jag köpte två stycken, faktiskt. En blir fin present till någon jag vill göra lycklig på samma vis.

Så, Tack igen, Isabelle, för inbjudan och Tack Christina och Linda för att ni valde just Isabelle till er fotograf så att jag fick möjlighet att komma på er fina fest! Visionärer som ni tre gör mig lycklig!  Jo, bakverk gör mig lycklig också men att kvinnor som ni finns gör mig lyckligare! Rock on!

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

bord

Dignade, strålande

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Sweet

mingel

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

bilder från Holy Sweet

rullande bildspel med bokens (Isabelles) bilder

vid bord

glas

Bubbel och goodie bags

fotograf Bodil bergman Hughes hos Holy Sweet

De tre bokskaparna

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

Bussresan hem. Inte ens en snabbtitt på mobilen !

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

Dagen efter i studion. Med MY PRECIOUSSSS !

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

Mirakelbagarna

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

fotograf Bodil Bergman Hughes hos Holy Swee

 

Boken heter alltså Holy Sweet – dessertdrottningarnas hemligheter
och det är Nordsteds som ger ut den.

KÖP DEN HÄR! 


 

 

 

 

 

 

 

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: