Pyssel i studion

Idag har jag fått ramleverans från Norge. Och i eftermiddag kommer böcker jag har beställt med vackra porträtt. De kommer ända från Tyskland. Allt lagom till helgen! Här är dagens skörd som jag just placerat i sina ramar och som nu är redo att hämtas och placeras på väggarna i sina nya hem! Jag älskar den antikvita ramen! Men det är väl inte så konstigt. Den har samma stil som många av mina stylade porträtt. Lite shabby chic sådär. Ha en trevlig helg allihop!

Had frames delivered today from my frame maker in Norway. And this afternoon I have a few portrait albums arrive from the printer in Germany. Just in time for the weekend! Here are today’s framed portraits, all ready to be picked up and enjoyed in their new homes!  I love that antique white frame. Which makes sense since it looks like a lot of my styled portraits. A shabby chic style. Happy weekend every one! 

nyföddporträtt redo att hämtas - nyföddtfotograf Bergman Hughes Images nyföddporträtt redo att hämtas - nyföddtfotograf Bergman Hughes Images nyföddporträtt redo att hämtas - nyföddtfotograf Bergman Hughes Images barnporträtt redo att hämtas - barnfotograf Bodil Bergman Hughes familjeporträtt redo att hämtas - porträttfotograf Bodil Bergman Hughes familjeporträtt redo att hämtas - porträttfotograf Bodil Bergman Hughes
hundsällskap i studion. porträttfotograf Bergman Hughes Images

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: