Vackrare än vi tror

(English below)

Jag har sett den här filmen på Youtube förut. Om kvinnor som får sitt porträtt ritat efter hur de själva ser sig och sedan efter hur någon de just pratat med ser dem. Det är verkligen tankeväckande och sorgligt hur vi har så svårt att se vår egen skönhet och fokuserar på det vi inte tycker om. Andra ser allt det där vackra.

Det känner jag igen. Jag ser det vackra i min kamera när jag ser på mina kvinnor som står där. I min studio. Med eller utan gravidmage. Mitt jobb är att hitta fina vinklar, poser ta fram det allra bäste. Det sker automatiskt nu. När de plötsligt säger att de inte gillar något speciellt med sig själva blir jag mest förvånad. Det hade jag inte tänkt på. Men det har de. Mycket!

Det här med hur vi uppfattar har jag pratat om förut i en av mina veckofilmer. Den kan du se HÄR. Och här under kan du se filmen om porträtten jag pratar om. Ta lite tid och titta på den. Och tänk sedan på de ständiga meddelanden du ger dig själv. Och kanske de du ger dina barn. Med ord eller ordlöst.

Du är vackrare än du tror.


I’ve seen this movie on Youtube before. About women getting theri portraits drawn from their own description and then from a description by someone they just talked to for a while. It is really remarkable. And it’s sad how we fail to see our own beauty and focus only on thins about ourselves we don’t like. Others see it.

I recognize that. I see all that beauty in my camera when I look at the women in front of me in the studio. Pregnant or not. My job is to find the most beautiful angle and position to bring out the most beauty and I do it automatically now. But when they suddenly sy how much they dislike something about themselves it often takes me by surprise. I haden’t seen it at all. But they do. All the time.

I have tolked about our own perceived beauty in one of my weekly movies (in swedish) and the movie above is the one I’m talking about with the artist. Carve out a little time and watch it if you haven’t seen it already. And think about what messages you send yourself on a daily basis. And think about the ones you are sending your children. Spoken or unspoken.

You are more beautiful than you think.

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: