Jag och mina korgar…

Idag samlade jag ihop lite nyföddfotorekvisita som jag ofta använder och satte mig på plats för ett porträtt.Det visar min stil och är numera inlagt på nypiffade förstasidan på min hemsida. Jag känner mig nöjd med resultatet! Fotografen? Min D700.

porträttfotograf i stockholm, Bergman Hughes ImagesToday I gathered up some of the newborn props I use often and sat myself down for a portrait. I’m quite happy with the result! It shows my style and has now found its’ place on my home page.

Who’s the photographer? My D700. 

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Köpte en ny matta för att kunna ordna en rosa miljö I studios. I bought a pink rug so that I can set up a pink scene in the studio. Love it! Swipe! #bbmarchen stockholm Snart framme vid Medborgarplatsen. #bbmarchen
 • Arkiv