Gladare än väntat

På fotograferingsdagen var det här en skeptisk liten kille att jobba med i studion. Men vi kämpade på, hans föräldrar och jag, för att se till att han mådde bra och var glad. Oftast med ganska skrala resultat. Trodde vi. Så kom visningsdagen och då hade jag MASSOR av fina bilder att visa! Att gå igenom bilderna från en fotografering känns ibland som en skattjakt. Man vet inte riktigt vad man kan förvänta sig. Men så uppenbarar sig plötsligt oanade skatter. Och fler och fler dyker upp tills man måste börja sortera bort för att visningen inte ska bli för lång. Alltid lika kul!

barnfotograf i Stockholm, Bergman Hughes Images

At the photography session I found I had a reserved little boy to work with. But we kept on working together, his parents and I, to make him feel good and be happy. Not very successfully. Or so we thought. Come viewing day I had loads of wonderful photographs of him –  happy!

Going through photographs from a session can sometimes feel like going on a treasure hunt.  You’re not exactly sure of what to expect. If you’ll find any treasures.  And then, suddenly, the treasures appear! And more and more follow, so that you finally have to sort out some in order to not have too long of a viewing session. Now, that’s always a happy experience! 

Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv