Nytt år. Ny filmdag. Första måndagsfilmen för 2014.

Idag städade vi bort julen och jag började tänka framåt ännu mer än vad vi gjorde runt Nyårsdagen här hemma. Jag börjar känna mig riktigt taggad för det här året! Så många idéer och så många saker att göra! Listan blir snabbt lång. Piffa till hemsidan, träffa nya samarbetspartners, nya bebisar (som var i magen sist vi ”sågs”), nya verksamheter, en webbshop, en serviceverksamhet för bildbevaring, … och så ska jag andas, krama familjen och träffa mina vänner. Nu är det bara att organisera upp allt!

Här är dagens Måndagsfilm (Förra året hade jag fredagsfilm. De hittar du HÄR ) Nya paket introduceras där! Det är faktiskt första gången jag talar så här mycket om min porträttverksamhet. Har du något DU vill jag berättar om? Då är det bara att maila mig eller lämna en kommentar. Här eller på Facebook.

GOTT NYTT 2014!

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser