Bergman Hughes Images – Moments 2013

Det är dagen före Nyårsafton. En vanlig vardag. Men inte är det så att vi gå omkring och har en vanlig måndag, eller? Det här är den stora summeringens tid för mig och säkert för många av er. I mitt förra liv som lärare var början på hösten som en nystart för mig. Mitt liv var ju uppdelat i skolår då. Men Nyårsafton hade ändå en kraft när den väl kom.

Mitt 2014 blir spännande. Som mitt 2013 var på många sätt. Jag fortsätter framåt, mot mina visioner och mål. Mot mera äventyr och mera reflektion. Mot mera glädje och kärlek. Så ser jag mitt 2014.
Här ser ni ögonblick från 2013. I min studio.


It is Monday. A regular day, normally, But now it happens to be the day before New Year’s Eve! A day of summary and reflection. In my past life as a teacher I felt a lot of that when the fall semester started but still, when New year’s Eve came along it held plenty of power. It forces you to think ahead and reflect back. My 2013 was a wonderful year and I have even more hope and dreams for 2014! Join me! It’ll be a good year! 

Annonser
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: