Tvillingar

Igår hade jag besök av tvillingar i studion. Så fina! En liten tjej och en liten kille. Mamma, storasyster och farmor var med också. Det är lite annorlunda eftersom man måste få TVÅ små bebisar att sova och må bra. Samtidigt. Men det blir så fint när det lyckas!

På slutet, innan de skulle gå, tog jag fram farmor i ljuset. Det var ju inte för att hon skulle ha en bild med tvillingarna utan för att tvillingarna skulle ha en bild med henne. När de är stora. Det är så jag tänker hela tiden. Jag fotograferar inte för föräldrarna som kommer med sina barn egentligen utan jag fotograferar för barnen. Så att de sedan har dessa bilder i sitt liv. Det är alltid mitt syfte med varje familjefotografering. Min mission.

Tvillingar hos nyföddfotograf Bergman Hughes Images i Stockholm

Tvillingar hos nyföddfotograf Bergman Hughes Images i Stockholm

Yesterday I had twins visiting the studio. So beautiful! A girl and a boy. Mom , their big sister and their grandma were there too. Photographing twins mean that you have to make two little babies sleep and feel good. At the same time. So worth it when you manage.

A the end, before they left I made grandma come in to the light and hold the twins. It wasn’t because I wanted her to have a portrait of herself with the twins. It was because I wanted the twins to have a portrait of themselves with their grandma. That is how I think all the time! The portraits my customers go home with are essentially for their children. When they grow up. And even after that. That’s my purpose, my joy, my mission.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: