Fotokurs

Igår hade jag min första fotokurs här i Stockholm. Vi startade i min studio på morgonen med fika och första kursdelen om exponeringsgrunder.  Hur funkar det med slutare, bländare och iso? Det är förvirrande i början men så kul att fotografera när man kan systemet! Efter ca en timma gick vi ut och använde de nya kunskaperna i praktiken. Sedan lunch och tillbaka till studion för en lätt presentation av hur man laddar ned bilderna till photoshop och vad man kan göra där för att förbättra dem ytterligare.

Det var en riktigt rolig dag för mig och jag var imonerad av hur snabbt mina elever lärde sig! Och en av eleverna var en av mina gamla skolelever (från mitt förra liv som högstadielärare) ! Sist jag såg henne IRL var på avslutningen i 9an, när hon var 15 år. Nu är hon vuxen, och jurist. Och numera även en fena på att fota med rätt exponering!

Tack allihop;  Ewa, Patrick, Love, Åsa och Anton!  Öva på nu så kanske ni vill komma på fortsättningskurs senare!

(Det är jag i beiga jackan.Fotografen för de flesta av dessa bilder (med lite photoshop av mig) är Ewa Möller. Bravo, Ewa!)

fotokurs- Bergman Hughes Images

fotokurs - Bergman Hughes Images

fotokurs - Bergman Hughes Images

fotokurs - Bergman Hughes Images

fotokurs - Bergman Hughes Images

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser