Inte bara rosa flickor

Om man dömer från de senaste inläggen här så kan man tro att det mest är små fina flickor som kommer in i min studio. Och när inte de är här så är det en gravid kvinna, eller en alldeles nyfödd liten människa.

Men ibland är det en annorlunda dag i studion. Ibland kommer det en och annan vovve. Låt vara att dettavar en som följde med ett Bump2Baby par, men ändå. Paret träffade på honom när de var på semester i ett varmare land och blev så förälskade att de bestämde sig för att ta hand om honom och ta med honom till Sverige. Det var lite krångligare än det låter här men det gick.  Och nu har jag förevigat den lille snyggingen i min studio!

Visning på fredag.  Jag brukar ju ha fika… får nog gå och handla lite hundgodis också…

hundporträtt - Bergman Hughes Images

Judging from some of my latest posts you may think I Only see pink, sweet girls in my studio. Or gorgeous pregnant women, or newborns. But sometimes there’s a little dog. Like this one. Granted, he came along with a couple who were here for my Bump2Baby package, but still!

They had met him on a vacation trip somewhere in southern Europe (a street dog) and fell completely in love!  They decided to adopt him and take him to Sweden. A bit complicated  a venture, as you can imagine, but now he’s here! And now I have photographed him! A handsome little thing!

The viewing is scheduled for Friday. I always serve coffee and goodies at viewings… I guess I have to go and get some dog crackers too…

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: