Clowner utan gränser – en gåva till mina studiobarn – och de andra!

Jag älskar att skratta!

Som tur är har jag gift mig med en man som får mig att skratta varje dag och jag anser att humor är en livsviktig kvalitet. Min unge är också rolig och jag blir lycklig av att se henne uppfatta tokigheter och hitta humor i livet omkring henne. Det blir lättare att leva då.

Men ibland är livet svårare än någon av oss kan föreställa sig och skratten sitter långt inne. Men barn, de vill bara vara barn, och de behöver få dela skratt och häpnad och hopp – oavsett var de befinner sig!

Jag stöder Clowner utan gränser. Det är FANTASTISKT att någon ens har kommit på idén med denna organisation! Det är fantastiskt att se filmerna från deras resor. Jag köper gärna ”ett par roliga brillor” eller nåt för att få ge ett bidrag till skratt och hopp! Gör det du med! HÄR!  (English below the picture)

Clowner utan gränser - tackbrevI love to laugh! 

Luckily enough I married a man who makes me laugh every day and I am of the opinion that having a sense of humour is a vitally important quality. My kid is funny too and it makes me happy to se her pick up the subtle crazines and find the humour in life around her.  It makes living a lot easier. 

But sometimes, for some people,  life is harder than any one of us can imagine and laughing doesn’t seem possible. But kids, they just want to be kids and they need to share laughter, astonishment and hope, regardless of where they are!

I support Clowner utan gränser (Clowns without borders) It is AMAZING to think that someone even came up with the idea of something like this! It is AMAZING seeing the movies from their trips to children far away! I will gladly buy a ”pair of funny glasses”  or something, to support their vision and their work! Contributing to laughter and hope! You can too! HERE!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser
%d bloggare gillar detta: