Angelica med sitt album

Häromdagen kom Angelica och hälsade på.  Jag hade en bild jag ville ge henne. En som hade varit en visningsprodukt i studion. men som jag inte tänkte använda längre.  Eftersom det var hennes bebis på bilden så skulle hon säkert ha glädje av den, tänkte jag.

Så Angelica kom för att hämta bilden och för att visa mig det album hon hade skapat av en del av de bilderna hon beställt av mig.  Vi hade haft ett speciellt avtal, Angelica och jag, eftersom jag vanligtvis inte brukar sälja bilder i de mindre storlekar hon var ute efter.  Hon beställde ett par större väggporträtt också men även dessa mindre.  Anledningen till vårt speciella avtal var att hon var en passionerad ”scrap booker”.  Scrap-book = Fotoalbum med extra designdetaljer.  STOR business i USA! Hon skulle ha bilderna i sitt egetdesignade album.  Nu fick jag se det. Jättefint!

Här får ni se det också.

Untitled-1


_DSC8534 _DSC8532

_DSC8535
Angelica came by and showed me the scrap book she had made where she had used some of the images from our two photo shoots (pregnant and new born). Very pretty!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser