Ny författare.

För nån vecka sedan lade jag ut en liten bild på min facebooksida från en 1-årsfotografering med Jakob. Jag hade använt min gamla prydnadsskrivmaskin som tillbringat de senaste 5 åren på vinden. Nu fick den komma in i finrummet (min studio) som rekvisita. Det blev så fin att jag inspirerades att skapa en bild med ett citat om författande.

Authors. bergmanhughesimages

Och vad händer kort därefter? Gunilla tar kontakt med mig och vill boka in sig på porträttfotografering. Varför? Hon kommer snart att ge ut en barnbok. Sin allra första publicering.  Vi fotograferar i min studio och i vackra Stadsbiblioteket, tvärs över gatan. Förstås. Det blir vackert. För att Gunilla är vacker. T.o.m innan vi ens kommer igång. Här är bilder från ljussättningen. Gunilla

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser