Emma och Michelle – och deras flickor

Jag träffade Emma och Michelle första gången för några månader sedan. Gravida Emma med blomstertatueringen. Jag gillar som sagt tatueringar och tänker fortfarande skaffa en i år. Bara jag kommer på vad det ska vara. Emmas är vacker, med färggranna blommor. Jag gillar verkligen hennes tatuering och jag gillar verkligen henne. Och Michelle. De är båda såna som man kan luta sig tillbaka och bekvämt bara … hänga med. Prata om saker. Skratta. Vi sågs två gånger och jag hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång. KLICKA HÄR för att se fler bilder från våra två fotograferingar.

blogg

I met Emma and Michelle the first time a few months ago. Emma with the flower tatoo.  As I’ve said, I really like tatoos and I’m still about to get one this year. As soon as I can think of what it should look like. Emma’s is beautiful, with those colorful flowers. I rally like her tatoo and I really like her. And Michelle. They are both those kind of people who you can just lean back and comfortably just … hang out with.  Talk about things. Laugh. I saw them two times and I hope it won’t take too long until next time.  GO HERE to see more images from the two photo sessions.

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv