Morgon på landet

image

Igår hade jag riktigt roligt! En vän till mig var med och arrangerade en möhippa och en (ganska lång) del av programmet var att komma hem till mig och fotograferas och äta middag. Jag hade dukat upp långbord i vardagsrummet och studion var redo. Så jag fotograferade 12 väldigt vackra och väldigt avslappnade damer (direkt från ett par timmar på spa) och lämnade dem sedan för att fortsätta själva.

Det var lördag i centrala Stockholm och jag kunde känna en ökande spänning på gatorna. Men jag lämnade detta bakom mig och tog bussen till landet!

Vi hyr ett par små stugor i ett  idylliskt gammalt sommarstugeområde utanför stockholm. När jag kommer hit kan jag inte fatta att det är så nära hem! Det känns så långt ifrån Odengatan och allt det där huvudstadliga.

Nu är det morgon. Jag sitter här med min kopp kaffe och tittar ut över kohagen. De vita korna är runt hörnet någonstans men snart lunkar fram och betar lite.  Morgon på landet. Lucky me!

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser