Fler bilder!

Nu har jag äntligen satt mig ned och lagt in fler bilder i mina gallerier på hemsidan. De har legat djupt inne i min dator och väntat, vecka efter vecka men annat har kommit före på min att-göra-lista. Men nu finns i alla fall nya bilder på vackra gravidmagar och på ljuvliga nyfödda. Jag tycker själv att det är roligt att se! Sådär samlat. En av magarna har sällskap av en vacker tatuering också. När jag fyller 50 ska jag också ha en! …tatuering.

 

mage och tatuering - Bergman Hughes Images

Now I have finally sat down to upload more images to my galleries on the Homepage.  They have been there, deep down in my computer, waiting week after week, but something else on my to-do-list always came first. But now there are new images of beautiful bellies and precious newborns to see. I’m quite enjoying browsing through them myself! One belly keeps company with a tatoo. I’m getting one too, when I turn 50! …a tatoo.

 

 

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Emma & Michelle – och deras flickor | bhimblogg

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser