Min bok

Nej, jag har inte skrivit någon bok. Men väl en D-uppsats i engelska – i ett annat liv.

Ibland tänker jag att jag skulle kunna skriva en men det var ett tag sedan nu.
De enda böcker jag har skapat på riktigt är fotoböcker. Både till mig själv och mina kunder. Jag tycker om fotoböcker. Helst riktigt stora, så man ser ordentligt.

Här är ett par böcker jag har i studion för att visa.  Jag designar unikt för varje kund och de innehåller 25-30 bilder. Mycket bilder för pengarna! Och vackert blir det. Här kan du kika på en film med ett par av mina kunders fotoböcker.

fotobok - Bergman Hughes Images

fotobok, uppslag, Bergman Hughes Images

Men om jag gör en fotobok med mina samlingar en vacker dag. Som säljs i bokhandeln. Då kanske framsidan kan se ut någonting såhär…Porträttfotograf - Bergman Hughes Images

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv