Piffar upp min nya kärlek

Jag har haft en iPhone länge men har just köpt mig en iPad. Som jag velat ha länge! Nu kunde jag inte att motstå att piffa till den lite. Kommer du till mig som kund kan du också piffa till din iPad. Eller iPhone. Porträtt på din bebis, kanske. Eller familjen. I fix.

20130116-161923.jpg

I’ve had an iPhone for a long time and now I have an iPad. Couldn’t resist spruceing it up a bit. I’ll do the same for you if you want, after you’ve been here for a session. Maybe a portrait of your baby? Or your family? I fix!

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv