Strävansmål…

Har du någon du beundrar? Ser upp till?
Vet du något som riktigt berör dig? Något som får dig att tappa andan? Något som någon annan har skapat.

Här är en (ny) på min lista – Lönnbackafotograferna.

De har en helt annan stil än jag och en HELT annan skicklighet – än så länge (hoppet lever…). Det förstår jag och jag kanske inte är rätt människa för just den stilen men… när jag ser deras bilder (deras konst) dras jag in, förtrollas, tåras och ser hur mycket jag har kvar att lära.

Ödmjuk, tacksam, inspirerad.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv