Mina musikaliska gener

Jag väntar på  att få komma in på audition på ChinaTeatern. tidigt 90-tal…?

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

I ett annat liv var jag professionell sångerska. Och musiker.

I sex år turnerade jag runt i Sverige och Finland i min lilla,  röda Polo och spelade gitarr och sjöng covers på alla möjliga ställen. Pubtrubadur.  Sedan sjöng jag i band i ett par, tre år innan jag helt lade ned den karriären.Men att sjunga är fortfarande något som får mig att må bra och jag gör det egentligen alldeles för sällan. Knappt alls. Det är OK. Allt har sin tid.

Det här med musikalitet ligger i släkten. Mina 7 fastrar sjöng alla i kappellet – och lite varstans. Min unge både sjunger, skriver låtar och spelar fiol. Hon sjöng ihop egna små sånger redan när hon var tre år! Som rimmade.

Och så har vi då min kusin, Monika. Hon sjunger. Och hennes man spelar gitarr och sjunger. När han inte gör det är han lärare på Örebros Universitet. Monika är möbelsnickare. Och så har de fyra barn. Jag tar upp allt detta eftersom jag inte kan fatta när de har haft tid att spela in den här musiken!!! (Och när hade hon tid att sminka sig för den där bilden?! Jag hinner aldrig sminka mig!)
Nåja, vackert är det i alla fall. Jag blir stolt över att tillhöra samma genbank.

Lyssna och njut.  I will Carry You

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser