Mission impossible

Det var det första den här mamman tänkte när hon såg alla bilder på bildvisningen idag.

I vanliga fall brukar jag lägga upp 30-40 bilder som mina kunder får välja bland.
Den här gången satt jag strax innan hon kom och svettades lätt för jag hade 58 bilder som jag inte kunde sortera bort. Allt var så magiskt! Och då hade jag samma bakgrund (vitt) med samma kläder (jeans och vitt linne) i alla bilderna! Men de var ändå varierade! Och vackra. Härliga!

Linda och Nathalie. Vacker mamma och OEMOTSTÅNDLIGT barn! De kom fina och nyfriserade direkt till studion. Och jag bara knäppte. Och knäppte…

Det var inte lätt för Linda att välja och när hon sade att hon inte ville ha ett album utan att allt skulle upp på väggarna så hoppades jag att hon bodde stort. Vilket hon inte gjorde. Men hon valde att köpa många, mindre bilder.

I vanliga fall brukar jag verkligen rekommendera att mina kunder köper åtminstone några porträtt i stora mått. När du nu en gång tagit sig till fotografen och jobbat så bra ihop med mig i studion. Och det ÄR vackrare på väggen när porträtten är större.  Men den här gången var vi rörande överens. Här var det svårt att rensa bort och hellre många små än för få, stora.

Jag kommer att skicka dem med varmt hjärta hem till Linda och hennes Nathalie. Och önska lite att jag blir hembjuden någon gång. För att få se all den där magin på väggarna.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Hemma hos – Linda « bhimblogg

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser