Underbara Barn!!!

Bild

Nu börjar det närma sig! Den 12-14 oktober kommer jag att vara på min FÖRSTA mässa! Underbara Barn på Stockholmsmässan! Det känns otroligt roligt! Jag finns nära skridskobanan i monter C11-41. Kommer du förbi kan du vinna en helt gratis fotografering och även boka tid för en fotografering med mässrabatt!

DESSUTOM har jag två fribiljetter att lotta ut till intresserade gillare på facebooksidan! Den 1 oktober är det dragning! Tipsa dina vänner att gilla min sida och sedan kommentera på utlottningsinlägget så kanske ni kan gå tillsammans. Två vinnare koras och de får två biljetter vardera.  Vägen till min facebooksida finns i menyn till höger.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser